
در آزمایش مغز مصنوعی، دانشمندان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، ابتدا موشها را وادار به یادگیری فعالیتی کردند که در آن موشها برای رسیدن به ظرف آب میبایست چند دستگیره را کنار زده و به آن برسند. در طول این آزمایش، تعدادی از موشها بعد از کنار زدن دستگیره اول، گیج شده و از ادامه مسیر باز میماندند. آنها مجبور بودند برای رسیدن به آب یادشان بماند که کدام دستگیره را فشار دادند و دستگیره بعدی کجا قرار گرفته است.
برای این منظور دانشمندان الکترودهایی را به ۲ ناحیه در قسمت هیپوکامپوس مغز موشها نصب کردند. تحقیقات قبلی آنها ثابت کرده بود که قسمت هیپوکامپوس حافظه کوتاه مدت را به حافظه دراز مدت تبدیل میکند. آنها با ضبط سیگنالهایی که میان این ۲ ناحیه رد و بدل میشوند، با فشار دادن دکمهای حافظه موشها را برای مدتی از بین بردند و سپس مجددا حافظه آنها را بازگرداندند.
این گروه تحقیقاتی قصد دارند آزمایشات بعدی خود را روی میمونها انجام دهند.
برچسب ها درباره : آلزایمر آلزایمر در جوانی برای تقویت حافظه چه کنیم تازه ترین یافته ها در مورد آلزایمرجدیدترین پیشرفت پزشکی در زمینه آلزایمر جلوگیری از آلزایمر درمان فراموشی درمانی جدید برای آلزایمرسن شروع آلزایمر فراموشی مشکل فراموشی مغز مصنوعی مواد غذایی موثر بر تقویت حافظه پیشرفت علم پیشگیری از آلزایمر یافته های جدید پزشکی