خانه سالمندان محسنی اراک    (انجمن آلزایمراستان مرکزی)

خانه سالمندان محسنی اراک (انجمن آلزایمراستان مرکزی)

گزارش ازانجمن آلزایمرخیریه امام جواد(ع) استان مرکزی حامی سالمندان آلزایمری ،بیماران روانی مزمن ،فرزندان بی سرپرست دختروپسر(ایتام)
خانه سالمندان محسنی اراک    (انجمن آلزایمراستان مرکزی)

خانه سالمندان محسنی اراک (انجمن آلزایمراستان مرکزی)

گزارش ازانجمن آلزایمرخیریه امام جواد(ع) استان مرکزی حامی سالمندان آلزایمری ،بیماران روانی مزمن ،فرزندان بی سرپرست دختروپسر(ایتام)

تغییر ساده برای پیشگیری از آلزایمر

مدرک علمی اصلی در افراد سالم سالخورده تراست که نشان می دهد 40 دقیقه در روز حل جدول و پازل می تواند تفاوت و تاثیر فاحشی برجای بگذارد.ایسنا: متخصصان توصیه می کنند که تنها با چندین تغییر ساده در الگوی زندگی می توان بروز بیماری آلزایمر را به تعویق انداخت.

پروفسور کلیو بالارد، رییس تحقیقاتی انجمن آلزایمر انگلیس در این رابطه اظهار داشت: بخش عظیمی از مطالعات نشان داده است که چندین عامل وجود دارند که می توانند روی احتمال ابتلای شما به بیماری آلزایمر تاثیر بگذارند، بنابراین برای اعمال چند تغییر که مانع از بروز این اختلال می شوند، هرگز خیلی دیر یا خیلی زود نیست.
با این رویکرد پژوهشگران هفت تغییر ساده را ارائه کرده اند که با اعمال آنها می توان خطر بروز آلزایمر را به تاخیر انداخت.
پروفسور بالارد در توضیح این هفت تغییر یا به عبارتی هفت راه کار اظهار داشت: نخست این که جدول حل کنید. نیازی نیست مردم برای افزایش انعطاف پذیری و فعالیت مغزی شان، پول زیادی را صرف بازی های ویدئویی یا سایر ابزار گرانقیمت کنند بلکه با جدول حل کردن و یا مطالعه مقالات چالش برانگیز هم می توانند باعث رشد سیناپسی در مغز خود شوند و در نتیجه آن اعصاب در مغز می توانند به شکلی موثرتر و بهتر با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.
پروفسور بالارد با استناد به پژوهشی که در سال 2003 در نیویورک انجام گرفت، خاطرنشان کرد: افرادی که در هفته چهار روز پازل های جدولی حل می کنند کمتر از کسانی که در هفته یک پازل حل می کنند دچار زوال عقل می شوند.
بالارد افزود: مدرک علمی اصلی در افراد سالم سالخورده تراست که نشان می دهد 40 دقیقه در روز حل جدول و پازل می تواند تفاوت و تاثیر فاحشی برجای بگذارد.
دوم اینکه متناسب نگه داشتن بدن فاکتور دیگری برای متناسب و سالم نگه داشتن مغز است.
پروفسور بالارد می گوید: یک مطالعه سوئدی نشان داده است که ورزش کردن به طور منظم می تواند خطر ابتلا به آلزایمر را تا 50 درصد کاهش دهد. ما توصیه می کنیم مردم به طور منظم ورزش کنند، تغذیه سالم داشته باشند و منظما فشار خون خود را در کنترل داشته باشند. مردم باید بیشتر مطلع شوند که آنچه برای قلب شان مفید است برای مغزشان هم سودمند است.

سوزان سورن سن با اشاره به سومین تغییر در این زمینه اظهار داشت: مطالعات نشان داده است مصرف منظم داروهای مسکن مانند آسپرین خطر ابتلا به آلزایمر را در مبتلایان به آرتریت کاهش می دهد.
اما با این وجود سوزان تاکید کرده است که مصرف دائم این مسکن ها خطراتی نیز در پی دارد.

وی گفت: ما توصیه نمی کنیم که بعنوان یک روش موثر برای کاهش خطر بروز آلزایمر آسپرین مصرف کنید. این داروها می توانند عوارض جانبی خطرناکی مانند مشکلات کلیوی و کبدی و نیز بروز زخم های معده را در پی داشته باشند.
پروفسور بالارد در توضیح راه کار چهارم متذکر شد: داشتن روابط اجتماعی با دوستان و خانواده می تواند یک راه موثر و مهم برای حفاظت از مغز باشد.
به عنوان تغییر پنجم پژوهشگران توصیه می کنند که داروهایی مثل قرص های اکستازی را برای همیشه فراموش کنید چون این داروها می توانند آسیب های طولانی مدتی روی مغز بر جای گذاشته و مشکلاتی برای یادگیری و حافظه به وجود آورده و حتی باعث اختلال مشاعر و زوال عقل در آینده شود.
در مورد فاکتور ششم که ممکن است در بروز آلزایمر تاثیرگذار باشد پژوهشگران بر این واقعیت تاکید کردند که شانس به ارث بردن این بیماری از والدین یا بستگان تقریبا پایین است و انجام آزمایشات ژنتیکی برای شناسایی خطر ابتلا در افراد می تواند باعث بروز نگرانی های غیر ضروری شود.
همچنین دکتر سورن سن در تشریح راه کار هفتم با تاکید بر اهمیت بهره مندی از یک رژیم غذایی سالم اظهار داشت: یک رژیم غذایی سرشار از سبزیجات
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد